Prezentare cursuri

Home » Prezentare cursuri

Cursuri pentru un om mai autonom

Suntem parte din natură: din ea ne tragem, și tot la ea ne întoarcem!
 
În cursurile pe care le avem, împletim știința și conștiința cu scopul de a oferi cât mai multor oameni ocazia de a vedea cum se pot bucura de resursele din natură printr-o înțelegere a ei, în care interacțiunea noastră cu ea să fie benefică pentru ambele părți.
 
 
IncrEdible lucrează activ promovând o viața mai rezilientă în care autonomia oamenilor să fie pe primul loc.
Reluăm cunoștințele străvechi, le aplicăm filtrele ultimelor descoperiri științifice și astfel compunem cursuri inedite, inexistente până în prezent în limba română, contribuind totodată la salvarea cunoștințelor.

Ce părere au avut cursanții noștri?

"Cursul de ciuperci salbatice mi-a depasit asteptarile, de la informatiile cuprinse in el pana la modul de predare variat si interactiv! Il recomand tuturor celor care isi doresc sa invete cum sa identifice CORECT ciupercile. Este absolut esential pentru un culegator, fie el chiar si cu experienta in cules ciuperci, dobandita de la parinti si bunici – de ce? pentru ca multe din credintele populare am descoperit ca nu sunt valide si pot dauna grav daca le folosim ca si ghidaj fara alt studiu!."
CRISTINA TOPCIOV
"Recomand din toata inima, acest curs. Informatiile sunt foarte detaliate si utile. Fiind o iubitoare a naturii, in 2016 am urmat un curs de fitoterapie la o alta “scoala” insa acel curs a acoperit circa 20-30 % din ceea ce ofera cursul de la Incredible. Anca, este unul dintre oamenii foarte dedicati, o enciclopedie umana care ne-a ajutat sa intelegem mai bine plantele si utilitatea lor medicinala (chiar si alimentara), explicandu-ne, cu radbare, raspunsul la fiecare intrebare pe care am avut-o in timpul cursului. Quim si Iulia sunt niste oamneni foarte sociabili care mereu sar in ajutor si video-urile lor sunt minunate. Andreea ne-a ajutat foarte mult pe partea practica (video-uri detaliate privind procesele fabricarii cosmeticelor). Drept multumire pentru toate informatiile primite la acest curs am ales sa iau si cursul de aparat respirator si tincturi medicinale, pentru a aprofunda si mai mult cunostiintele mele. Multumesc intregii echipe Incredible!"
ROSAN ELENA DOINA