Evenimente

Home » Evenimente

Evenimente viitoare

Pentru mai multe informații, te rugăm să continui să continui să citești mai jos de lista în care sunt menționate evenimentele

Lista evenimentelor din 2023 urmează să fie definită în curând

Evenimente trecute

Ce îți propunem?

  • Activități dinamice în care participanții sunt implicați în procesul de învățare
  • Ture de Foraging ghidate, urmate de o analiză a elementelor recoltate, realizată și coordonată de unul dintre formatorii noștri
  • Toate mesele evenimentelor sunt tematice, având elemente din flora spontană.
  • Ateliere de procesare a alimentelor și conservare

NOTĂ: Turele pe teren au o lungime de aproximativ 5 km, având diferență de nivel variată (nu se desfășoară doar pe teren drept).

Beneficii

Îți punem la dispoziție un eveniment de Foraging, fiind primi care organizăm eveniment cu acest specific în România, astfel ai posibiltatea să obții cunoștințe într-o ramură foarte nouă.
Pe parcursul evenimentului vei învăța să folosești alimente provenite din foraging, pe care le poți transpune apoi în rețete pe care să le faci singur acasă. Aceste elemente au texturi diferite și gusturi mai puternice, necesitând de multe ori forme de pregătire/gătire diferită față de cele clasice din supermaket.

Pentru cine este potrivit?

  • dacă ești interesat de culesul de ciuperci sau de plante din flora spontană
  • sau de orice ține de micologie sau de botanică
  • și vrei să îți faci inițierea în studiul acestor organisme
  • să cunoști care este natura lor
  • ori să afli ce funcții au în ecosistem
  • și să percepi care este amploarea diversității lor

Cine organizează?

Urmărește video-ul de prezentare al proiectului mai jos!

Ce părere au avut cursanții noștri?

Simona Matache

Cea mai faina experienta in natura cu cei mai simpatici si profi oameni. Locul este unul magic, mancarea cu un gust aparte, foarte bun. M-am intors incarcata cu cea mai mare energie si cu prieteni noi, abia astept turele viitoare. Va multumesc ❤.

Laura Icobescu

"Teoria ca teoria, practica ne omoară!" e o expresie pe care o știm toți. Ca sa nu ne omoare practica la propriu, echipa IncrEdible, organizează aceste evenimente in inima naturii pentru a putea vedea, gusta, simți, mirosi și auzi toate plantele și ciupercile la ele acasă. E cadrul perfect pentru acumulare de informații și experiențe alături de oameni cu preocupări comune.

Emy Tripon

Super fain la foraging! învățăm o infinitate de plante și ciuperci pe care le putem găsi în pădurile noastre frumoase, dar învățăm și cum să le gătim corect, și am cunoscut o grămadă de oameni minunați care au aceleași interese ca mine, dar ne și distrăm prin pădure, iar noaptea la foc îi foarte frumos.