Curs de Plante Medicinale

Home » Product » Curs de Plante Medicinale

Curs de Plante Medicinale

(4 customer reviews)

475,00 lei1.650,00 lei

CURS DE PLANTE MEDICINALE DIN FLORA SPONTANĂ | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | acces timp de 6 luni |

Poți achiziționa acest curs în 4 rate. Află mai multe despre plata în rate.

Clear

Description

Curs de Plante Medicinale

Un curs pentru cei interesați de culesul și procesarea plantelor medicinale

De-a lungul timpului, plantele i-au oferit omului materie primă pentru haine, materiale de construcții, mâncare și, nu în ultimul rând, remedii pentru diferitele afecțiuni pe care acesta a început să le dezvolte.

Cunoștințele pe care le-au acumulat strămoșii noștri și care ne-au fost transmise nu ne sunt suficiente pentru a putea dobândi capacități de identificare corecte ale acestora. Pe lângă asta, siguranța noastră și a celor din jur primează și este loc de mai mult când vine vorba de informații.

Așa că, nu mai sta să te întrebi ce plantă te poate ajuta când ai o tuse sau o eczemă! Acest curs îți va elucida misterele unora din cele mai utilizate și comune plante medicinale până la cele mai mici detalii și te va ajuta să descoperi taine nebănuite ale acestora.

________

Natura în sine este o farmacie inegalabilă.

Cursul de plante medicinale – 1. Inițiere în recunoașterea și procesarea plantelor medicinale este un curs ce se dorește a fi de INIȚIERE, unul în care să punem bazele în acest domeniu.

Acesta vizează identificarea câtorva specii de plante medicinale din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în această ramură care, credem noi, implică un proces de continuă învățare și experimentare.

Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoreticjocuri și activități de consolidare a cunoștințelorvideo-cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei. După înscrierea la curs, vei primi datele de acces pe platforma online de învățare, unde vei avea acces timp de 6 luni, putând să îl parcurgi în propriul ritm.

_______

Forme de plată:

 • 1650 lei – pentru plata care se efectuează într-o singură tranșă
 • 1900 lei – pentru plata care se efectuează în patru rate lunare, a câte 475 lei fiecare (La selectarea opțiunii plății în rate, plătești inițial PRIMA RATĂ, urmând ca lunar să efectuezi și celelalte 3 plăți)

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre plante și ciuperci medicinale. Te invităm să ni te alături!

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Additional information

modalitate plată

,

4 reviews for Curs de Plante Medicinale

 1. MURARIU FLORINA (verified owner)

  Buna ziua si bine v-am regasit .Ma bucur mult pentru aceste cursuri care prin munca dumneavoastra foarte intensa ne-ati facut pe noi ,,mici studenti,,- in cunoasterea mai profunda a tot ce tine de plante, cum sa preparam unguente, tincturi etc. Cum se bucura un copil cand ii aduci jucarii , asa m-am bucurat eu la intalnirea cu cursul de unguente, atatea retete minunate, este super interesant si tin sa va multumesc pentru informatiile pretioase, dar si tincturi, iar cel cu aparatul respirator este SUPERB. Felicitari pentru tot ce faceti si succes pe mai departe.Eu personal VA MULTUMESC ca v-am gasit.

 2. Rosan Elena Doina

  Recomand din toata inima, acest curs. Informatiile sunt foarte detaliate si utile. Fiind o iubitoare a naturii, in 2016 am urmat un curs de fitoterapie la o alta “scoala” insa acel curs a acoperit circa 20-30 % din ceea ce ofera cursul de la Incredible. Anca, este unul dintre oamenii foarte dedicati, o enciclopedie umana care ne-a ajutat sa intelegem mai bine plantele si utilitatea lor medicinala (chiar si alimentara), explicandu-ne, cu radbare, raspunsul la fiecare intrebare pe care am avut-o in timpul cursului. Quim si Iulia sunt niste oamneni foarte sociabili care mereu sar in ajutor si video-urile lor sunt minunate. Andreea ne-a ajutat foarte mult pe partea practica (video-uri detaliate privind procesele fabricarii cosmeticelor).
  Drept multumire pentru toate informatiile primite la acest curs am ales sa iau si cursul de aparat respirator si tincturi medicinale, pentru a aprofunda si mai mult cunostiintele mele.
  Multumesc intregii echipe Incredible!

 3. Liana Miron

  Multumesc intregii echipe Incredible! Pe langa profesioanalism, pasiunea si implicarea voastra, au facut prezentarile si materialele de la acest curs foarte interactive. Iar surpriza cea mai placuta, este ca pe langa fisele botanice ati adaugat si procese pentru valorificarea pricipiilor active ale plantelor. Abia astept sa imi fac propriile unguente si tincturi!

 4. Anca Brad

  După ce am urmat cursul despre Vopsitul cu plante tinctoriale, organizat de echipa Incredible, mi s-a deschis apetitul de plimbări virtuale prin natură și mi-am dorit să cunosc și proprietățile medicinale ale plantelor.
  Cunoșteam deja din copilărie câteva plante și proprietățile lor, dar, în acest curs, am descoperit că habar nu aveam de momentul propice culegerii acestora. Culegeam vara, în soarele amiezii cimbrișorul sălbatic de pe câmp. Știați că era chiar cel mai prost moment al zilei pe care l-aș fi putut alege pentru așa ceva? ? Eu nu! Dar, după ce am parcurs acest curs, am aflat și asta: când e momentul cel mai potrivit pentru a culege plantele medicinale, astfel încât tot ce e bun și necesar, să rămână în plantă și, încă un aspect foarte important: conservarea acestora.
  E un curs minunat și l-am urmat și din dorința de a putea să duc mai departe aceste cunoștințe, să îmi învăț copiii cum se pot folosi de tot ce se găsește în natură și ca și ei, la rândul lor, să își învețe copiii aceste lucruri.
  Natura ne dă tot ce avem nevoie, trebuie doar să ne dorim să ne apropiem de ea și să o cunoaștem! ?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…