Curs ”Grădina de plante aromatice”

Home » Product » Curs ”Grădina de plante aromatice”

Curs ”Grădina de plante aromatice”

350,00 lei

CURS „Grădina de plante aromatice” – Agricultură Ecologică | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | acces timp de 6 luni |

Description

O grădină de plante aromatice este o experiență multi-senzorială. Este momentul să îți răsfeți simțurile cu aromele produse de plantele din propria grădină, iar noi suntem aici să îți arătăm calea.

Compușii parfumați cu gust puternic participă activ la o experiență senzorială plăcută, dacă grădina va avea integrată și o parte de grădină de plante aromatice.

Proiectarea și implementarea unei grădini de aromaterapie oferă atât flori și ierburi pentru uz culinar, cât și decorativ. Deci, învață alături de noi cum să te bucuri de fiecare funcție a plantelor utilizate în grădina ta!

Indiferent de dimensiunea spațiului pe care îl ai la dispoziție sau de experiența în ale grădinăritului, noi te ajutăm să îți organizezi colțul tău cu plante aromatice! 

_______

Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, unde vei avea acces timp de 6 luni, putând să îl parcurgi în propriul ritm.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs ”Grădina de plante aromatice””

Your email address will not be published. Required fields are marked *