Curs de Cules Plante și Ciuperci Sălbatice Comestibile (Foraging)

Home » Product » Curs de Cules Plante și Ciuperci Sălbatice Comestibile (Foraging)

Curs de Cules Plante și Ciuperci Sălbatice Comestibile (Foraging)

312,50 lei1.050,00 lei

CURS online DE CULES PLANTE ȘI CIUPERCI SĂLBATICE COMESTIBILE | ecosisteme diferite | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | acces timp de 6 luni | 150 de ore |

Poți achiziționa acest curs în 4 rate. Află mai multe despre plata în rate.

Clear

Description

Știm cât este de descurajant să îți dorești să înveți despre plantele și ciupercile sălbatice și să fii nevoit(ă) să o faci fără un îndrumător de încredere. Acest curs online de culegător din flora spontană își propune să te familiarizeze, într-un cadru sigur, cu ciuperci și plante care se găsesc la îndemână.

Suntem încântați să transmitem aceste cunoștințe străvechi, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a fi autodidact și pentru a învăța cum poți identifica și introduce în dietă, cu încredere, o multitudine de elemente provenite din flora spontană. Ba mai mult, îți vei umple bucătăria și cămara cu cele mai nutritive elemente de pe Pământ. Cele sălbatice.

________

Culesul din flora spontană este o activitate care se poate desfășura pe tot parcursul anului, însă, în fiecare perioadă se culeg diferite elemente, diferite ca importanță și în diferite cantități.

Cursul pe care l-am conceput este axat pe 2 părți principale: plantele sălbatice comestibile și ciupercile sălbatice comestibile, însă cuprinde și o parte de inițiere în gastronomia bazată pe hrana sălbatică, pentru a vă ajuta să o valorificați pe viitor.

Acesta este un CURS PENTRU CULEGĂTORI: un curs care te învață CUM să culegi, CE să culegi, DE UNDE să culegi.
Cursul vizează identificarea principalelor specii comestibile și ale celor mai toxice ciuperci și plante din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă și sustenabilă și informații despre siguranța alimentară, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în formarea care, credem noi, este un proces de continuă învățare.

_______

Forme de plată:

  • 1050 lei – pentru plata care se efectuează într-o singură tranșă
  • 1250 lei – pentru plata care se efectuează în patru rate lunare, a câte 312,5 lei fiecare. (La selectarea opțiunii plății în rate, plătești inițial PRIMA RATĂ, urmând ca lunar să efectuezi și celelalte 3 plăți)

_______

Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, unde vei avea acces timp de 6 luni, putând să îl parcurgi în propriul ritm.

________

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre foraging. Te invităm să ni te alături!

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Additional information

modalitate plată

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs de Cules Plante și Ciuperci Sălbatice Comestibile (Foraging)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *