Curs ”Grădina de plante medicinale”

Home » Product » Curs ”Grădina de plante medicinale”

Curs ”Grădina de plante medicinale”

350,00 lei

CURS „Grădina de plante medicinale” – Agricultură Ecologică | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | acces timp de 6 luni |

Description

De la sămânță la plantă, aici găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de propria grădină de plante medicinale. Plantele medicinale sunt specii uimitor de utile în grădina ta, satisfăcând nevoile de întreținere generală a sănătății tale. Ai grijă de plante, iar acestea vor avea grijă de tine!

Locuiești la bloc sau nu ai suficient spațiu pentru o grădină? Balconul, terasa și pervazul însorit sunt perfecte pentru câteva ghivece cu plante. Indiferent de dimensiunea spațiului pe care îl ai la dispoziție sau de experiența în ale grădinăritului, noi te ajutăm să îți organizezi colțul tău cu plante medicinale!

Află cum poți să proiectezi o grădină de plante medicinale pentru oricare dintre problemele tale de sănătate, în care plantele pot să aducă un beneficiu.

_______

Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, unde vei avea acces timp de 6 luni, putând să îl parcurgi în propriul ritm.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

Detalii

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs ”Grădina de plante medicinale””

Your email address will not be published. Required fields are marked *