Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

Home » Produs » Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

(2 recenzii de la clienți)

700,00 lei

CURS DE VOPSIT NATURAL CU PIGMENȚI VEGETALI DIN FLORA SPONTANĂ | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor | teste de auto-evalaure după fiecare capitol | acces pe viață | 150 de ore |

Poți achiziționa acest curs în până la 12 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ. Află mai multe despre plata în rate și băncile partenere

 

 

27 în stoc

Descriere

Natura în sine este o paletă de culori inegalabilă. Aici regăsim întreg spectrul cromatic, de la verdele copacilor, la roșul florilor de mac. Nevoia noastră firească de a ne lărgi orizonturile spre o viață mai responsabilă, a condus la căutări în alte ramuri unde foraging-ul are un cuvânt greu de spus.

________

Vopsitul cu elemente din flora spontană înseamnă, implicit, că se folosesc produse ecologice, care nu au impact negativ asupra mediului și nici a sănătății omului.

Așa am ajuns să creăm Cursul de vopsit cu elemente naturale, un curs ce se dorește a fi de INIȚIERE, unul în care să punem bazele în acest domeniu.

Cursul vizează identificarea principalelor specii de plante tinctoriale din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în această ramură care, credem noi, implică un proces de continuă învățare și experimentare.

Ai acces pe viață la curs pentru al putea parcurge în propriul tău ritm. Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, unde vei avea un suport teoretic, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare a cunoștințelor dobândite, cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre arta naturală și plantele tinctoriale. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

2 recenzii pentru Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

  1. Liana Miron

    De ce am fost atrasa de acest curs? Din ideea de a invata sa valorific potentialul pigmentilor naturali pentru a-mi putea personaliza imbracamintea. Traim intr-o lume in care sunt impuse niste tipare, pentru care ca sa fii “la moda”, ajungem sa purtam majoritatea o uniforma in culoarea anului, culoare care de cele mai multe ori este produsa din produsi sintetici, de altfel foarte nocivi pentru mediu, iar mie nu-mi place sa fac parte din majoritatea asta. Asadar, daca vreti sa iesiti din “tipare” cursul acesta poate fi un prim pas 😉
    PS: Stiati ca mestesugul vopsitului natural isi are originile cu mai bine de 30 000 ani in urma? Nici eu nu stiam, pana sa ajung la acest curs:)

  2. Anca Brad

    Un curs la care m-am înscris din dragoste de natură și din dorința de a o proteja; din dorința de a descoperi secretele strămoșilor noștri în acest domeniu. În copilărie eram fascinată de lucrurile croșetate de bunica mea, din fire vopsite cu coji de ceapa și alte plante – secrete pe care le-am aflat doar după ce am parcurs acest curs minunat care m-a purtat în lumea culorilor naturale, ca într-o poveste. ❤️🧡💛💚💙💜

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *