Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

Home » Produs » Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale

700,00 lei

CURS DE VOPSIT NATURAL CU PIGMENȚI VEGETALI DIN FLORA SPONTANĂ | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor | teste de auto-evalaure după fiecare capitol | acces pe viață | 150 de ore |

 

27 în stoc

Descriere

Natura în sine este o paletă de culori inegalabilă. Aici regăsim întreg spectrul cromatic, de la verdele copacilor, la roșul florilor de mac. Nevoia noastră firească de a ne lărgi orizonturile spre o viață mai responsabilă, a condus la căutări în alte ramuri unde foraging-ul are un cuvânt greu de spus.

________

Vopsitul cu elemente din flora spontană înseamnă, implicit, că se folosesc produse ecologice, care nu au impact negativ asupra mediului și nici a sănătății omului.

Așa am ajuns să creăm Cursul de vopsit cu elemente naturale, un curs ce se dorește a fi de INIȚIERE, unul în care să punem bazele în acest domeniu.

Cursul vizează identificarea principalelor specii de plante tinctoriale din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în această ramură care, credem noi, implică un proces de continuă învățare și experimentare.

Ai acces pe viață la curs pentru al putea parcurge în propriul tău ritm. Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, unde vei avea un suport teoretic, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare a cunoștințelor dobândite, cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre arta naturală și plantele tinctoriale. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de Vopsit Natural – 1. Plante sălbatice tinctoriale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.