Curs de Food Forest

Home » Produs » Curs de Food Forest

Curs de Food Forest

900,00 lei

Acest curs va începe în 05 Aprilie 2021 – îți poți rezerva locul cumpărându-l acum!

CURS DE FOOD FOREST – Agricultură Ecologică | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor | teste de auto-evalaure după fiecare capitol | acces pe viață | 150 de ore |

Poți achiziționa acest curs în până la 12 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ. Află mai multe despre plata în rate și băncile partenere

Descriere

Acest curs va începe în 05 Aprilie 2021 – îți poți rezerva locul cumpărându-l acum!

O pădure? Sau o grădină? Și dacă le-am pune împreună?

Pornind de la ceea ce îți oferă terenul, îți arătăm pas cu pas cum poți să crești o pădure care să îți ofere fructele și legumele pe care le găsești în mod obișnuit într-o grădină. Adică un ecosistem comestibil, o comunitate de plante și animale conștient proiectată, cu scopul de a te hrăni în mod sustenabil.

Suntem încântați să îți punem la dispoziție cursul acesta, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a începe, cu încredere, propria ta grădină pădure.

________

Ai acces pe viață la curs pentru al putea parcurge în propriul tău ritm. Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoretic, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare a cunoștințelor dobândite, cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei.

Un curs ideal pentru toți cei care își propun să înceapă cultivarea plantelor într-o manieră care imită modelul natural. Propunem un curs în care să fie urmărite toate procesele, de la sămânță până la recoltare, cu soluții practice de proiectare a spațiului existent și rezolvarea eventualelor probleme ce pot apărea pe parcurs, astfel încât șansele tale de succes să fie maxime.

Este util oricărei persoanei care dorește să-și îmbunătățească dieta sa și a familiei sale prin cultivarea propriei grădini pădure, fermierilor și tehnicienilor agricoli care doresc să lucreze în domeniul permaculturii și profesioniștilor din educație, sănătate și asistență socială, care au nevoie de un instrument pedagogic și / sau terapeutic eficient.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de Food Forest”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *