Curs de Food Forest

Home » Product » Curs de Food Forest

Curs de Food Forest

212,50 lei700,00 lei

CURS DE FOOD FOREST – Agricultură Ecologică  | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | acces timp de 6 luni |

Poți achiziționa acest curs în 4 rate. Află mai multe despre plata în rate.

Clear

Description

O pădure? Sau o grădină? Și dacă le-am pune împreună?

Pornind de la ceea ce îți oferă terenul, îți arătăm pas cu pas cum poți să crești o pădure care să îți ofere fructele și legumele pe care le găsești în mod obișnuit într-o grădină. Adică un ecosistem comestibil, o comunitate de plante și animale conștient proiectată, cu scopul de a te hrăni în mod sustenabil.

Conceptul de food forest reprezintă un sistem de design complex. Vei învăța cum să lucrezi împreună cu natura, nu împotriva sa. Texturi și forme de peisaj verde te vor încânta, mușcând din mărul zemos și privind la fluturașii și albinele ce sunt ocupate la locul de muncă.

Pulsând de viață prin diversitatea texturală, covorul de cimbrișor îți va fi alături, formând o pătură de-a lungul cărării, iar menta îți va gâdila nasul. Experiența senzorială vine în completarea funcției, iar cu un design ca acesta, vei reuși să îmbini producția cu susținerea unui ecosistem sănătos la tine în grădină!

________

Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, unde vei avea acces timp de 6 luni, putând să îl parcurgi în propriul ritm.

Un curs ideal pentru toți cei care își propun să înceapă cultivarea plantelor într-o manieră care imită modelul natural. Propunem un curs în care să fie urmărite toate procesele, de la sămânță până la recoltare, cu soluții practice de proiectare a spațiului existent și rezolvarea eventualelor probleme ce pot apărea pe parcurs, astfel încât șansele tale de succes să fie maxime.

Este util oricărei persoanei care dorește să-și îmbunătățească dieta sa și a familiei sale prin cultivarea propriei grădini pădure, fermierilor și tehnicienilor agricoli care doresc să lucreze în domeniul permaculturii și profesioniștilor din educație, sănătate și asistență socială, care au nevoie de un instrument pedagogic și / sau terapeutic eficient.

_______

Forme de plată:

  • 700 lei – pentru plata care se efectuează într-o singură tranșă
  • 850 lei – pentru plata care se efectuează în patru rate lunare, a câte 212,5 lei fiecare. (La selectarea opțiunii plății în rate, plătești inițial PRIMA RATĂ, urmând ca lunar să efectuezi și celelalte 3 plăți)

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Additional information

modalitate plată

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs de Food Forest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *