Curs de grădinărit ecologic și permacultural

Home » Produs » Curs de grădinărit ecologic și permacultural
Sale!

Curs de grădinărit ecologic și permacultural

900,00 lei 700,00 lei

CURS DE GRĂDINĂRIT ECOLOGIC | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor | teste de auto-evalaure după fiecare capitol | acces pe viață | 150 de ore |

Descriere

Știm cât de complicat este să-ți pui în aplicare dorința de a-ți înființa propria grădină de legume dacă nu ai un îndrumător aproape de tine.

Complexitatea se mărește atunci când intenția ta este s-o faci într-un sistem ecologic permacultural, o disciplină de grădinărit care se bazează pe a imita și profita de beneficiile mediului pentru a le folosi în favoarea noastră.

Suntem încântați să îți punem la dispoziție cursul acesta, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a începe, cu încredere, grădina ta permaculturală.

________

Ai acces pe viață la curs pentru al putea parcurge în propriul tău ritm. Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoretic, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare a cunoștințelor dobândite, cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei.

Un curs ideal pentru toți cei care își propun să înceapă cultivarea grădinii în manieră permaculturală. Propunem un curs în care să fie urmărite toate procesele, de la sămânță până la recoltare, văzând într-un mod practic cum se poate rezolva orice probleme care va apărea, mărind astfel foarte mult șansele tale de succes.

Este util oricărei persoanei care dorește să-și îmbunătățească dieta sa și a familiei sale prin cultivarea propriei grădini, fermierilor și tehnicienilor agricoli care doresc să lucreze în domeniul agriculturii permaculturală și profesioniștilor din educație, sănătate și asistență socială, care au nevoie de un instrument pedagogic și / sau terapeutic foarte eficient.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de grădinărit ecologic și permacultural”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.