Curs de grădinărit ecologic și permacultural

Home » Product » Curs de grădinărit ecologic și permacultural

Curs de grădinărit ecologic și permacultural

(4 customer reviews)

262,50 lei900,00 lei

CURS DE GRĂDINĂRIT ECOLOGIC  | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | acces timp de 6 luni |

Poți achiziționa acest curs în 4 rate. Află mai multe despre plata în rate.

Clear

Description

Viziunea asupra grădinăritului ecologic îi aduce pe oameni și pe natură într-o relație de ameliorare reciprocă, îmbrățișând creativ sănătatea și evoluția comună. Această practică reintegrează oamenii cu lumea naturală, folosind strategii de observare și aplicare a modelelor inspirate din ecosisteme naturale.

Folosind strategii adecvate de design ecologic, poți avea chiar și tu propria grădină cu produse sănătoase, iar noi îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea realiza acest lucru.

________

Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoreticjocuri și activități de consolidare a cunoștințelorvideo-cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei. După înscrierea la curs, vei primi datele de acces pe platforma online de învățare, unde vei avea acces timp de 6 luni, putând să îl parcurgi în propriul ritm.

Un curs ideal pentru toți cei care își propun să înceapă cultivarea grădinii în manieră permaculturală. Propunem un curs în care să fie urmărite toate procesele, de la sămânță până la recoltare, văzând într-un mod practic cum se poate rezolva orice probleme care va apărea, mărind astfel foarte mult șansele tale de succes.

Este util oricărei persoanei care dorește să-și îmbunătățească dieta sa și a familiei sale prin cultivarea propriei grădini, fermierilor și tehnicienilor agricoli care doresc să lucreze în domeniul agriculturii permaculturală și profesioniștilor din educație, sănătate și asistență socială, care au nevoie de un instrument pedagogic și / sau terapeutic foarte eficient.

_______

Forme de plată:

 • 900 lei – pentru plata care se efectuează într-o singură tranșă
 • 1050 lei – pentru plata care se efectuează în patru rate lunare, a câte 262,5 lei fiecare. (La selectarea opțiunii plății în rate, plătești inițial PRIMA RATĂ, urmând ca lunar să efectuezi și celelalte 3 plăți)

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Additional information

modalitate plată

,

4 reviews for Curs de grădinărit ecologic și permacultural

 1. Oana Comsa

  Am ales sa parcurg acest curs inainte de a avea o gradina si mi-am dat seama ca m-a ajutat mult in cautarea terenului portrivit, am invatat asa fiu atenta la multe aspecte importante pe care cu siguranta altfel nu le-as fi luat in considerare. Este un curs foarte complex, m-a surprins placut gradul de detaliu in care este prezentat fiecare subiect cat si grija si respectul fata de natura.

 2. Liana Miron

  Acest curs, impreuna cu celelalte 3 pe care le-am absolvit de la Incredible (Plante medicinale, Foraging si Vopsit cu plante tinctoriale), m-au ajutat sa redescopar natura si frumusetea ei. Cu ajutorul notiunilor invatate aici, sunt foarte increzatoare ca de acum pot sa duc o viata cat mai autosustenabila in armonie cu tot ce ne inconjoara. Sfatul meu: iubiti si protejati natura, iar ea va va rasplati cu libertate, sanatate si fericire! Enjoy life!

 3. Barbara (verified owner)

  Cursurile de la acești oameni minunați sunt precum ei, minunați, plin de entuziasm și energie. M-am înscris la cursul de grădinărit ecologic și spre surpriza mea nu am primit doar un curs foarte bine structurat, cu informațiile și know-how-urile de care aveam nevoie, dar am primit și un prieten, posibilități de colaborare si încredere.

 4. Anca Brad

  Încă nu am grădină, dar visez la una. Până atunci, aș vrea să îmi fac câteva “straturi” în balcon ?
  Urmând acest curs am învățat cum se pregătește pământul înainte de a planta sau însămânța, cum și unde e cel mai bine să îmi amplasez o grădină, ca să profit de un sezon cât mai lung, am învățat cum “nimic nu se pierde, totul se transformă”, am învățat ce înseamnă “apa gri” și cum o putem folosi în grădinărit, am învățat cum poți asocia plantele într-o cultură pentru a le feri de dăunători fără a mai fi necesară stropirea plantelor cu insecticid, cum poți atrage fertilizatori naturali etc.
  Dacă aveți o mică bucățică de pământ în fața casei, sau dacă aveți doar un balcon, și vă doriți să îi dați viață și o utilitate, vă recomand să parcurgeți acest curs!
  Spor la grădinărit! ?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *