Curs de grădinărit ecologic și permacultural

Home » Produs » Curs de grădinărit ecologic și permacultural

Curs de grădinărit ecologic și permacultural

(4 recenzii de la clienți)

900,00 lei

CURS DE GRĂDINĂRIT ECOLOGIC | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor | teste de auto-evalaure după fiecare capitol | acces pe viață | 150 de ore |

 

Poți achiziționa acest curs în până la 12 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ. Află mai multe despre plata în rate și băncile partenere

Descriere

Știm cât de complicat este să-ți pui în aplicare dorința de a-ți înființa propria grădină de legume dacă nu ai un îndrumător aproape de tine.

Complexitatea se mărește atunci când intenția ta este s-o faci într-un sistem ecologic permacultural, o disciplină de grădinărit care se bazează pe a imita și profita de beneficiile mediului pentru a le folosi în favoarea noastră.

Suntem încântați să îți punem la dispoziție cursul acesta, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a începe, cu încredere, grădina ta permaculturală.

________

Ai acces pe viață la curs pentru al putea parcurge în propriul tău ritm. Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoretic, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare a cunoștințelor dobândite, cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei.

Un curs ideal pentru toți cei care își propun să înceapă cultivarea grădinii în manieră permaculturală. Propunem un curs în care să fie urmărite toate procesele, de la sămânță până la recoltare, văzând într-un mod practic cum se poate rezolva orice probleme care va apărea, mărind astfel foarte mult șansele tale de succes.

Este util oricărei persoanei care dorește să-și îmbunătățească dieta sa și a familiei sale prin cultivarea propriei grădini, fermierilor și tehnicienilor agricoli care doresc să lucreze în domeniul agriculturii permaculturală și profesioniștilor din educație, sănătate și asistență socială, care au nevoie de un instrument pedagogic și / sau terapeutic foarte eficient.

_______

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre gădinăritul ecologic și permacultural. Te invităm să ni te alături!

_______

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

4 recenzii pentru Curs de grădinărit ecologic și permacultural

 1. Oana Comsa

  Am ales sa parcurg acest curs inainte de a avea o gradina si mi-am dat seama ca m-a ajutat mult in cautarea terenului portrivit, am invatat asa fiu atenta la multe aspecte importante pe care cu siguranta altfel nu le-as fi luat in considerare. Este un curs foarte complex, m-a surprins placut gradul de detaliu in care este prezentat fiecare subiect cat si grija si respectul fata de natura.

 2. Liana Miron

  Acest curs, impreuna cu celelalte 3 pe care le-am absolvit de la Incredible (Plante medicinale, Foraging si Vopsit cu plante tinctoriale), m-au ajutat sa redescopar natura si frumusetea ei. Cu ajutorul notiunilor invatate aici, sunt foarte increzatoare ca de acum pot sa duc o viata cat mai autosustenabila in armonie cu tot ce ne inconjoara. Sfatul meu: iubiti si protejati natura, iar ea va va rasplati cu libertate, sanatate si fericire! Enjoy life!

 3. Barbara (proprietar verificat)

  Cursurile de la acești oameni minunați sunt precum ei, minunați, plin de entuziasm și energie. M-am înscris la cursul de grădinărit ecologic și spre surpriza mea nu am primit doar un curs foarte bine structurat, cu informațiile și know-how-urile de care aveam nevoie, dar am primit și un prieten, posibilități de colaborare si încredere.

 4. Anca Brad

  Încă nu am grădină, dar visez la una. Până atunci, aș vrea să îmi fac câteva “straturi” în balcon 😁
  Urmând acest curs am învățat cum se pregătește pământul înainte de a planta sau însămânța, cum și unde e cel mai bine să îmi amplasez o grădină, ca să profit de un sezon cât mai lung, am învățat cum “nimic nu se pierde, totul se transformă”, am învățat ce înseamnă “apa gri” și cum o putem folosi în grădinărit, am învățat cum poți asocia plantele într-o cultură pentru a le feri de dăunători fără a mai fi necesară stropirea plantelor cu insecticid, cum poți atrage fertilizatori naturali etc.
  Dacă aveți o mică bucățică de pământ în fața casei, sau dacă aveți doar un balcon, și vă doriți să îi dați viață și o utilitate, vă recomand să parcurgeți acest curs!
  Spor la grădinărit! 🌱

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *