Pachet 2023 Ilfov: Curs online + 2 Evenimente practice de cules plante și ciuperci sălbatice comestibile (Foraging)

Home » Produs » Pachet 2023 Ilfov: Curs online + 2 Evenimente practice de cules plante și ciuperci sălbatice comestibile (Foraging)

Pachet 2023 Ilfov: Curs online + 2 Evenimente practice de cules plante și ciuperci sălbatice comestibile (Foraging)

540,00 lei1.800,00 lei

Pachet: 2 EVENIMENTE PRACTICE + CURS online DE CULEGĂTOR DE PLANTE ȘI CIUPERCI SĂLBATICE COMESTIBILE în județul ILFOV

 

Golește

Descriere

Știm cât este de descurajant să îți dorești să înveți despre plante și ciuperci sălbatice și să fii nevoit(ă) să o faci fără un îndrumător de încredere. Acest curs își propune să te familiarizeze, într-un cadru sigur, cu ciuperci și plante care se găsesc la îndemână. Teoria, pentru a putea fi mai bine înțeleasă, va fi întărite prin evenimente practice; astfel vei putea asimila mai ușor noțiunile tehnice.

Suntem încântați să transmitem aceste cunoștințe străvechi, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a fi autodidact și pentru a învăța cum poți identifica și introduce în dietă, cu încredere, o multitudine de elemente provenite din flora spontană. Ba mai mult, îți vei umple bucătăria și cămara cu cele mai nutritive elemente de pe Pământ. Cele sălbatice.

________

Pachetul conține:

 

Evenimente practice – date desfășurare:

  • ◉ 6-7 mai 2023

  • ◉ 27-28 mai 2023

Un eveniment începe sâmbătă dimineața, la ora 9:00, și se termină duminică seara, până la ora 17:00. Evenimentele pot fi compuse atât din ture pentru familiarizarea cu elementele direct pe teren, cât și din ateliere teoretice sau practice indoor, în funcție de condițiile meteo.

Ambele evenimente se vor desfășura în județul Ilfov și urmează să alegem exact zonele cele mai potrivite, tot în funcție de condițiile meteo.

Notă: Din cauza traseului și a limbajului complex, acest eveniment nu este adaptat și potrivit copiilor.

Cât costă?

◉ 1800 lei dacă plătești într-o singură tranșă

2160 lei – plata în 4 rate a câte 540 lei fiecare (află mai multe despre plata în rate)

Locurile sunt limitate!

__________

Cazare și mâncare

Cazarea și Mâncarea NU sunt INCLUSE.

Dacă vrei să te asiguri că acest curs este potrivit pentru tine sau dacă mai ai întrebări suplimentare pe lângă informațiile pe care le-ai găsit în această pagină, te rugăm să ne contactezi la: 0774504773.

________

Poți să-ți crești cunoștințele și să te familiarizezi mai bine cu elementele din flora spontană în cadrul grupului nostru de Facebook. Te invităm să ni te alături!

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Informații suplimentare

modalitate plată

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet 2023 Ilfov: Curs online + 2 Evenimente practice de cules plante și ciuperci sălbatice comestibile (Foraging)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…