Curs online de culegător din flora spontană (Foraging)

Home » Produs » Curs online de culegător din flora spontană (Foraging)

Curs online de culegător din flora spontană (Foraging)

900,00 lei

CURS DE CULEGĂTOR DIN FLORA SPONTANĂ | ecosisteme diferite | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | cursuri înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor | teste de auto-evalaure după fiecare capitol | acces pe viață | 150 de ore |

 

Descriere

Știm cât este de descurajant să îți dorești să înveți despre plantele și ciupercile sălbatice și să fii nevoit(ă) să o faci fără un îndrumător de încredere. Acest curs își propune să te familiarizeze, într-un cadru sigur, cu ciuperci și plante care se găsesc la îndemână.

Suntem încântați să transmitem aceste cunoștințe străvechi, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a fi autodidact și pentru a învăța cum poți identifica și introduce în dietă, cu încredere, o multitudine de elemente provenite din flora spontană. Ba mai mult, îți vei umple bucătăria și cămara cu cele mai nutritive elemente de pe Pământ. Cele sălbatice.

________

Culesul din flora spontană este o activitate care se poate desfășura pe tot parcursul anului, însă, în fiecare perioadă se culeg diferite elemente, diferite ca importanță și în diferite cantități.

Cursul pe care l-am conceput este axat pe 2 părți principale: plantele sălbatice comestibile și ciupercile sălbatice comestibile, însă cuprinde și o parte de inițiere în gastronomia bazată pe hrana sălbatică, pentru a vă ajuta să o valorificați pe viitor.

Acesta este un CURS PENTRU CULEGĂTORI: un curs care te învață CUM să culegi, CE să culegi, DE UNDE să culegi.
Cursul vizează identificarea principalelor specii comestibile și ale celor mai toxice ciuperci și plante din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă și sustenabilă și informații despre siguranța alimentară, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în formarea care, credem noi, este un proces de continuă învățare.

________

Ai acces pe viață la curs pentru al putea parcurge în propriul tău ritm. Cursul se desfășoară pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoretic, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare a cunoștințelor dobândite, video-cursuri înregistrate și video-uri pentru înțelegerea materiei.

________

Vom comunica și dezbate anumite teme din acest curs în cadrul grupului nostru de Facebook, dar și alte subiecte despre foraging. Te invităm să ni te alături!

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs online de culegător din flora spontană (Foraging)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.