Curs de Plante medicinale (ONLINE)

Home » Produs » Curs de Plante medicinale (ONLINE)

Curs de Plante medicinale (ONLINE)

950,00 lei

CURS DE PLANTE MEDICINALE DIN FLORA SPONTANĂ | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | videoconferințe înregistrate + alte video-uri explicative | jocuri și activități | teste | aceasta e varianta ONLINE – NU INCLUDE EVENIMENT PRACTIC
acces pe viață | 150 de ore | 950 RON

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

De-a lungul timpului, plantele i-au oferit omului materie primă pentru haine, materiale de construcții, mâncare și, nu în ultimul rând, remedii pentru diferitele afecțiuni pe care acesta a început să le dezvolte.

Cunoștințele pe care le-au acumulat strămoșii noștri și care ne-au fost transmise nu ne sunt suficiente pentru a putea dobândi capacități de identificare corecte ale acestora. Pe lângă asta, siguranța noastră și a celor din jur primează și este loc de mai mult când vine vorba de informații.

Așa că, nu mai sta să te întrebi ce plantă te poate ajuta când ai o tuse sau o eczemă! Acest curs îți va elucida misterele unora din cele mai utilizate și comune plante medicinale până la cele mai mici detalii și te va ajuta să descoperi taine nebănuite ale acestora.

________

Natura în sine este o farmacie inegalabilă.

Cursul de plante medicinale – 1. Inițiere în recunoașterea și procesarea plantelor medicinale este un curs ce se dorește a fi de INIȚIERE, unul în care să punem bazele în acest domeniu.

Acesta vizează identificarea câtorva specii de plante medicinale din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în această ramură care, credem noi, implică un proces de continuă învățare și experimentare.

Acest curs are la bază o parte teoretică, jocuri și activități de consolidare a cunoștințelor, teste de auto-evaluare, cursuri înregistrate și alte video-uri explicative.

Ai acces pe viață la curs, pentru a-l parcurge în propriul tău ritm.

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de Plante medicinale (ONLINE)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.