Curs de permacultură: 1. GRĂDINĂRIT

Home » Produs » Curs de permacultură: 1. GRĂDINĂRIT

Curs de permacultură: 1. GRĂDINĂRIT

300,00 lei800,00 lei

CURS DE GRĂDINĂRIT | platformă educativă disponibilă la orice oră | suport de curs (scris) | videoconferințe live și înregistrate + alte video-uri explicative | asistență online |
4 luni | 150 de ore | 800 RON

Golește
Categorie:

Descriere

Știm cât de complicat este să-ți pui în aplicare dorința de a-ți înființa propria grădină de legume dacă nu ai un îndrumător aproape de tine.

Complexitatea se mărește atunci când intenția ta este s-o faci într-un sistem ecologic permacultural, o disciplină de grădinărit care se bazează pe a imita și profita de beneficiile mediului pentru a le folosi în favoarea noastră.

Suntem încântați să îți punem la dispoziție cursul acesta, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a începe, cu încredere, grădina ta permaculturală.

________

 

Vei avea la dispoziție 4 luni să termini cursul. În acest timp ai acces pe o platformă online de învățare, în care vei avea un suport teoreticactivități de consolidare a cunoștințelorVIDEOCONFERINȚE online și video-uri pentru înțelegerea materiei.

Un curs ideal pentru toți cei care își propun să înceapă cultivarea grădinii în manieră permaculturală. Propunem un curs în care să fie urmărite toate procesele, de la sămânță până la recoltare, văzând într-un mod practic cum se poate rezolva orice probleme care va apărea, mărind astfel foarte mult șansele tale de succes.

Este util oricărei persoanei care dorește să-și îmbunătățească dieta sa și a familiei sale prin cultivarea propriei grădini, fermierilor și tehnicienilor agricoli care doresc să lucreze în domeniul agriculturii permaculturală și profesioniștilor din educație, sănătate și asistență socială, care au nevoie de un instrument pedagogic și / sau terapeutic foarte eficient.

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Informații suplimentare

modalitate plată

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de permacultură: 1. GRĂDINĂRIT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.