Curs de culegător din Flora spontană (Foraging)

Home » Produs » Curs de culegător din Flora spontană (Foraging)

Curs de culegător din Flora spontană (Foraging)

1.800,00 lei

Curs de culegător din flora spontană 2020
CURS DE CULEGĂTOR DIN FLORA SPONTANĂ | ecosisteme diferite | bazele bucătăriei din flora spontană | durata cursului teoretic: 6 luni | durata maximă pentru efectuarea evenimentelor: 8 luni | 150 de ore:
Teoretic + Practică în pădure + Practică în bucătărie + Asistență online

Pentru PLATA ÎN RATE vă rugăm să ne contactați!

Categorie:

Descriere

Știm cât este de descurajant să îți dorești să înveți despre plantele și ciupercile sălbatice și să fii nevoit(ă) să o faci fără un îndrumător de încredere. Acest curs își propune să te familiarizeze, într-un cadru sigur, cu ciuperci și plante care se găsesc la îndemână.

Suntem încântați să transmitem aceste cunoștințe străvechi, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a fi autodidact și pentru a învăța cum poți identifica și introduce în dietă, cu încredere, o multitudine de elemente provenite din flora spontană. Ba mai mult, îți vei umple bucătăria și cămara cu cele mai nutritive elemente de pe Pământ. Cele sălbatice.

________

Culesul din flora spontană este o activitate care se poate desfășura pe tot parcursul anului, însă, în fiecare perioadă se culeg diferite elemente, diferite ca importanță și în diferite cantități.

Cursul pe care l-am conceput este structurat în 3 părți dedicate culesului de plante sălbatice comestibile, ciuperci sălbatice comestibile și o parte de gastronomie, care îți oferă uneltele necesare pentru a valorifica ceea ce ai cules.

Acesta este un CURS PENTRU CULEGĂTORI: un curs care te învață CUM să culegi, CE să culegi, DE UNDE să culegi.
Cursul vizează identificarea principalelor specii comestibile și ale celor mai toxice ciuperci și plante din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă și sustenabilă și informații despre siguranța alimentară, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în formarea care, credem noi, este un proces de continuă învățare.
Acest curs este conceput dintr-o parte practică și una teoretică + ai la dispoziție din partea noastră asistență online.
Cursul teoretic se va desfășura într-un interval de 6 luni, iar evenimentele pot fi făcute pe parcursul a 8 luni.

 

Pentru PLATA ÎN RATE…

… schema de plată cuprinde o taxă inițială de 600 RON și alte 3 plăți a câte 500 RON fiecare, până când se achită suma de 2100 RON.

Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre forma de plată. Mulțumim!

________

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de culegător din Flora spontană (Foraging)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.