Curs de culegător din Flora spontană (Foraging) – în rate

Home » Produs » Curs de culegător din Flora spontană (Foraging) – în rate

Curs de culegător din Flora spontană (Foraging) – în rate

500,00 lei

Curs de culegător din flora spontană 2019-2020 (Prima rată)
CURS DE CULEGĂTOR DIN FLORA SPONTANĂ | 4 sezoane | ecosisteme diferite | bazele bucătăriei din flora spontană | durata maximă pentru împlinirea cerințelor 12 luni | 250 de ore:
Teoretic + Practică în pădure + Practică în bucătărie + Asistență online

 

Categorie:

Descriere

Știm cât este de descurajant să îți dorești să înveți despre plantele și ciupercile sălbatice și să fii nevoit(ă) să o faci fără un îndrumător de încredere. Acest curs își propune să te familiarizeze, într-un cadru sigur, cu ciuperci și plante care se găsesc la îndemână.

Suntem încântați să transmitem aceste cunoștințe străvechi, iar obiectivul nostru este să îți furnizăm uneltele pentru a fi autodidact și pentru a învăța cum poți identifica și introduce în dietă, cu încredere, o multitudine de elemente provenite din flora spontană. Ba mai mult, îți vei umple bucătăria și cămara cu cele mai nutritive elemente de pe Pământ. Cele sălbatice.

________

Culesul din flora spontană este o activitate care se poate desfășura pe tot parcursul anului, însă, în fiecare perioadă se culeg diferite elemente, diferite ca importanță și în diferite cantități.

Cursul pe care l-am conceput este structurat pe 4 anotimpuri diferite, tocmai pentru că sezonalitatea ne pune la dispoziție elemente diferite, dar ne limitează accesul la alte elemente.

Acesta este un CURS PENTRU CULEGĂTORI: un curs care te învață CUM să culegi, CE să culegi, DE UNDE să culegi, în funcție de SEZONUL în care ne aflăm.
Cursul vizează identificarea principalelor specii comestibile și ale celor mai toxice ciuperci și plante din Flora Spontană a României, prezintă modalități de culegere responsabilă și sustenabilă și informații despre siguranța alimentară, îți oferă instrumente pentru a putea fi independent în formarea care, credem noi, este un proces de continuă învățare.
Acest curs este conceput dintr-o parte practică și una teoretică + ai la dispoziție din partea noastră asistență online.
Cursul se va desfășura pe parcursul a până la 1 an (12 luni), minimul fiind parcurgerea a 4 sezoane.
Data de începere poate fi oricand, fiind un curs continuu.

________

PREȚ:

Prețul total la plata în rate este de 1700 RON.

Prin cumpărarea acestui produs apăsând butonul, achiți PRIMA RATĂ de 500 RON urmând ca lunar să plătești 200 RON până la achitarea întregii sume de 1700 Ron.

 

Dacă vrei să vezi mai multe detalii, poți accesa apăsând butonul de mai jos prezentarea detaliată a cursului.

DETALII

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de culegător din Flora spontană (Foraging) – în rate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii adresa ta de mail. Astfel, noi îți vom trimite periodic email-uri informative!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Incredible Romania will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.