Camelia Brade

Home » Camelia Brade
incredible-Camelia-Brade

Despre mine

Am crescut într-un sat de munte, unde natura, pădurea și dealurile au fost mereu „ curtea mea din spate”. Chiar dacă viața m-a dus departe de satul copilăriei mele și de natura sălbatică ce îl animă, acel loc rămâne mereu pentru mine acasă, iar natura o parte din sufletul meu.

 

Încă de la vârste fragede mi-am găsit liniștea în lectură, iar literatura fantastică a fost și va rămâne printre preferatele mele. Cuvintele sunt făcute pentru a crea emoții, nu zgomot. Pasionată de povești și capabilă să pun culoare în cuvinte, am ales să mă formez în Marketing, unde creativitatea nu are limite și poveștile bine spuse îți aduc rezultate și mândrie.

 

În 2016 am început studiile la Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea la specializarea Marketing și trei ani mai târziu aveam să fiu convinsă că am luat cea mai bună decizie din viața mea.

 

Lumea marketingului este una în continuă schimbare, acest lucru mă menține mereu în priză și nu mă lasă vreodată să mă plictisesc.

În 2019 am început studiile de master în Managementul Organizației, pentru că ce ar fi un marketer fără abilități de manager?

La mijlocul anului 2020 m-am alăturat proiectului IncrEdible, fiind recomandată de unul dintre cadrele didactice de la Facultatea de Științe Economice. Am văzut acest proiect ca o oportunitate cum rar întâlnești și am rezonat din prima cu principiile și ideile IncrEdible. De atunci până la momentul în care tu citești aceste rânduri aduc lumea mai aproape de acest proiect minunat și implicit de natura spre care ar trebui să ne îndreptăm cu toții.

 

Să activezi în domeniul pe care îl iubești și să pui o cărămidă spre un viitor măreț și o lume mai bună este cel mai IncrEdibil lucru de pe Pământ, crede-mă pe cuvânt!